Ezt a hirdetést archiválták.

HR tanácsadó álláslehetőség

Szekszárd
5 éve, 9 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4233644
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Emberi erőforrás, HR
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
HR szolgáltatóként a munkaerő-kérdések minden területén toppon kell lennünk. A hazai piacon meghatározó szereplőként a Viapan Group nem csak kölcsönzési üzletágával, hanem közvetítési szolgáltatásával is kitűnik. Erre a területre várjuk most a Te jelentkezésedet, hogy szekszárdi kirendeltségünk is tartani tudja a lépést.
 
HR tanácsadóként olyan nagy cégek, multik fehérgalléros pozícióinak közvetítésével foglalkozhatsz, akik önerőből nem tudják megtalálni a megfelelő jelölteket. Mi a kiforrott, profi rendszereinkkel, a 20 éve épülő adatbázisunkkal és a Te szaktudásoddal viszont nagyobb eséllyel kutatjuk fel, interjúztatjuk, teszteljük és szerződtetjük a legjobb munkavállalókat!
 
A cégcsoportunk ernyője alá tartozó Dologidőnél szakmai kihívásra, modern, stabil munkahelyre, nagyfokú rugalmasságra és jó fizetésre számíthatsz. Mutatjuk a részleteket, olvass tovább!
 
Mi lesz a feladat pontosan?
Teljesíteni kell a partnercégek elvárásait, és a rengeteg jelölt közül mindig megtalálni azt az egyet. Összességében üzleti megoldásokon dolgozunk, miközben emberekkel foglalkozunk, így tulajdonképpen körvonalazódik a Te szereped is:
·         cégekkel való kapcsolattartás magas szinten, igények megértése, esetenként azok alakítása - hiszen ezért vagy tanácsadó :)
·         felnőtt, kék és fehérgalléros pozíciók hirdetése, a jelöltek előszűrése és kiválasztása Tolna megyéből
·         jelentkezőkkel, irodánkba betérő álláskeresőkkel való napi szintű kommunikáció
·         csoportos alkalmassági tesztek megtartása
·         adatbázisok naprakészen tartása, beosztások egyeztetése, adminisztratív feladatok teljesítése (munkaszerződések, jelentések, béradatok)
·         munkaerő-közvetítési projektek önálló, megtervezése, véghezvitele,·         szakemberek direkt megkeresése, fejvadászat,
·         álláshirdetések elkészítése, megjelentetése,
·         beérkező pályázatok elbírálása, interjúk megszervezése és lebonyolítása,
·         jelöltekről jellemzés készítése a partnercégek felé, és folyamatos kapcsolatmenedzsment,
·         együttműködés az értékesítési szakterülettel,
·         toborzási, kiválasztási projektek folyamatos nyomon követése, koordinációja
 
Te vagy az ideális jelölt!
Mármint tényleg, ha ezeknek a pontoknak megfelelsz:
·         releváns felsőfokú végzettséged van (előny: közgazdaságtudomány, HR, egyéb humán területű tanulmányok)
·         erős soft skillek: légy proaktív, ismerd az embereket, ismerd fel az erősségeket és hiányosságokat is - akár egy 20 perces interjú alapján is!·         van bármennyi tapasztalatod irodai közegben - nyilván előny, ha HR területen szerzett élményekről, emlékekről is tudunk beszélgetni
·         Microsoft Office magas szinten sem okoz gondot
·         megvan benned a tanulásra való hajlandóság
 
Mit nyújtunk neked mindezért cserébe?
A szektorban és Tolnában mindenképpen kiemelkedőnek számító kezdőfizetést, céges eszközöket (laptopot és mobilt), korrekt betanulást és rengeteg tréninget biztosítunk Neked. Mármint olyanokat, amire tényleg szükséged is lesz - ha nem foglalkoztál még ilyesmivel, akkor is hamar belejössz majd.Az sem utolsó, hogy proaktivitásodat meglévő rendszereink fejlesztésével, új ötleteid virágoztatásával is kamatoztathatod! Nyitott munkahely vagyunk, épp annyira szeretnénk tanulni egymástól, mint amennyire elvárjuk kollégáinktól is a tanulásra való hajlandóságot.
 
Jelentkezz hozzánk!Küldd el fényképes önéletrajzodat nekünk ide: [------]
 
Az üzenet tárgyába ne felejtsd el beleírni: HR tanácsadó
 
Ezt majdnem kifelejtettük: Egy évben 3-4 csúcskategóriás céges rendezvényünk is van, melyeken mindenki ingyen vehet részt. Nem hiszed, hogy mi tényleg ilyen csapat vagyunk? Járj utána!                                      Kell ennél több? Ha nem, akkor jelentkezz! Ha igen, akkor is jelentkezz és mondd el, hogy mi az, mi rugalmasak vagyunk!

Elhelyezkedés
Szekszárd

 
Elhelyezkedés
Szekszárd