Ezt a hirdetést archiválták.

Junior toborzó kollégát keresünk Szekszárdra!

Szekszárd
5 éve, 10 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4227018
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Emberi erőforrás, HR
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Junior toborzó kollégánkat keresük Szekszárdra!
A Viapan Group szekszárdi csapatába keresünk egy fiatal, lendületes kollégát junior toborzó pozícióba, senior toborzónk mellé. Rólunk annyit röviden, hogy Magyarország meghatározó HR szolgáltatója vagyunk, az ország több pontján rendelkezünk kirendeltségekkel, ahol mintegy 200 kollégánk dolgozik összesen. Ha érdekel a HR és a projekt menedzsment, akkor nálunk jó alapokat szerezhetsz, hiszen naponta több ezer munkavállaló dolgozik rajtunk keresztül partnereinknél.Szeretnénk, ha új kollégánk nem lógna ki a brigádból, és akárcsak a Többiek, lépést tudna tartani a záporozó feladatokkal és a kihívást rejtő projektekkel. Aki szereti a pörgést, és nem ragaszkodik a "8-4-ig melóhoz".
 
Mi is lenne a feladat pontosan?
Megbízókkal és különböző intézményekkel, partnerekkel való kapcsolattartás.Online és offline hirdetések kezelése.Toborzói felületeken való hirdetési megjelenésünk biztosítása, nyomonkövetése, folyamatos jelentés a senior toborzó felé.Senior toborzó által megkért statisztikai célú adatok biztosítása.Tájékoztató napokon, Pályaválasztási Börzén, Állásbörzén, Roadshown, Gólyatáborban és egyéb eseményeken való aktív részvétel.Jelentkezői anyagok megfelelő módon történő kezelése.Gyakornok munkájának ellenőrzése, segítése.Interjúk lebonyolítása és részletes interjú adatlap összeállítása. 
 
Elvárások:
Minimum érettségi.Magabiztos, felhasználói szintű számítógépes ismeretek (Word, Excel, PPT).Kiváló kommunikációs és kapcsolatteremtő készség.Határozott, hiteles fellépés és megjelenés.Igényes munkavégzés, naprakészség.Saját gépjármű és min. 2 éves vezetési tapasztalat.Előny:HR tanulmányok (felsőfokú végzettség). 
 
Amit kínálunk:
Piaci szintű jövedelmet, tapasztalati lehetőséget és jelentős szakmai és személyiségi fejlődést a HR világ berkein belül, az ország egyik legnagyobb HR szolgáltatójánál.Telefonnal és notebookkal látunk el, valamint természetesen a gépkocsi futását is térítjük.Céges rendezvények, melyeken mindenki ingyen vehet részt: igen, évente többször!Tréningeken, képzéseken, HR-es konferenciákon, rendezvényeken való részvétel. 
 
Jelentkezz hozzánk! Küldd el fényképes önéletrajzodat nekünk ide: [------] Az üzenet tárgyába ne felejtsd el beleírni: Junior toborzó (Szekszárd)

Elhelyezkedés
Szekszárd

 
Elhelyezkedés
Szekszárd