Ezt a hirdetést archiválták.

Mentor kollégánkat keressük Szekszárdra

Szekszárd Mentor kollégánkat keressük Szekszárdra
5 éve, 8 hónapja


Sajnáljuk, de ehhez a hirdetéshez nincs feltöltve kép vagy videó.
Kérhetsz egyet a felhasználótól.
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4246379
  • Kategória: Állás, Munka
  • Alkategória: Emberi erőforrás, HR
  • Pozíció típusa: Főállás
Leírás
Mentor kollégánkat keressük Szekszárdra!
A Viapan Group szekszárdi csapatába keresünk egy fiatal, lendületes kollégát mentor pozícióba a diákmunka üzletágunkba, ami a jól ismert MELÓ-DIÁK brand alatt fut. Rólunk annyit röviden, hogy Magyarország meghatározó HR szolgáltatója vagyunk, az ország több pontján rendelkezünk kirendeltségekkel, ahol mintegy 200 kollégánk dolgozik összesen. Ha érdekel a HR és a projekt menedzsment, akkor nálunk jó alapokat szerezhetsz, hiszen naponta több ezer munkavállaló dolgozik rajtunk keresztül partnereinknél.
 
A keresés viszont korántsem egyszerű: szeretnénk, ha új kollégánk nem lógna ki a brigádból, és akárcsak a Többiek, lépést tudna tartani a záporozó feladatokkal és a kihívást rejtő projektekkel. Aki szereti a pörgést, és nem ragaszkodik a "8-4-ig melóhoz".
A saját csapatunkban igazán nagy hangsúlyt fektetünk az igényességre, mely tényező nagyban hozzátesz a munka szürke hétköznapjaihoz. Ezt egy ideális jelentkező a kommunikációjában, a megjelenésében és a diákokkal, emberekkel való kapcsolattartásban bizonyíthatja!
Ha mindez eddig stimmel, akkor már jó úton haladunk, Te nyugodtan olvass tovább!
Mi is lenne a feladat pontosan?
Adott egy népszerű diákmunka szolgáltató brand és adott a Tolna megyei diákközösség. A két tényező összekapcsolása viszont a Mi egyik legnagyobb kihívást jelentő feladatunk. Pontosabban leginkább új munkatársunk, a mentor feladata!
Diáktoborzási kiválasztási folyamatokban aktív részvétel és azok adminisztratív támogatása; mindezt precízen és az egységesített vállalati formához alkalmazkodva!
Profi álláshirdetések, melyek készítésére megtanítunk és partnercégekkel való kapcsolattartás. Olyan párhuzamos munkavégzés, melynek során óriási szakmai kapcsolatépítésre és HR területen történő fejlődésre számíthatsz!
Toborzási találkozókon való részvétel és oktatási intézményekkel való kapcsolattartás is a feladat része. Rengeteg egyetemi, főiskolai állásbörzén igyekszünk megjelenni, így ezeknek a lebonyolításában is segítséget várunk új kollégánktól!
 
Ki lesz az ideális emberünk?
Egy csomó elvárás van, azonban mindegyik teljesíthető:
Szekszárdi csapatunk elhivatott a pro aktivitás, az önálló munkavégzés, a pozitív hozzáállás és a megbízhatóság precizitás vonalon. Ezek az új kollégának is elengedhetetlen ismérvei kell, hogy legyenek!
Aztán jó, ha van legalább egy érettségi. Középfokú végzettséget jelöltünk ki, mint elvárást, de bármilyen plusz képzettségnek örülünk. Előnyt jelent közgazdaságtudományi végzettség vagy bármilyen humán erőforrás tanulmány.
Nagyon fontos, hogy rendelkezz autóval, amit tudsz a munkád során használni. Természetesen az útiköltséget 100%-ban mi álljuk!
Nagyon erős kommunikációra van szükség. Mármint itt most tényleg. Nem a "jó kommunikációs képesség" meg a "probléma megoldó képesség" című klisékre, hanem arra, hogy barátságosan és asszertívan tudj beszélni az emberekkel, diákokkal, és hamar felismerd a bennük rejlő lehetőségeket!
Magabiztos számítógépes ismeretek (Office, web használat)
 
Amit ezért cserébe hazavihetsz magaddal minden hónapban:
Piaci szintű jövedelmet, tapasztalati lehetőséget és jelentős szakmai és személyiségi fejlődést a HR világ berkein belül, az ország egyik legnagyobb HR szolgáltatójánál.
Hosszútávra tervezünk, így örülünk, ha Te is! Rengeteg minőségi tréning, mely úgy ad értéket, hogy azt közvetlenül a munkádban is azonnal hasznosítani tudd.
Amivel munkádat segítjük:
Telefonnal és notebookkal látunk el, valamint természetesen a gépkocsi futását is térítjük.
Rendszeres képzésekkel, tréningekkel járulunk hozzá a szakmai fejlődésedhez, mely alkalmak ráadásul egyedi bónuszrendszerünkkel is kecsegtetnek!
Ha eljutottál idáig az olvasásban, akkor Te már biztosan hasonlíthatsz arra a személyre, akit Mi keresünk! Optimista voltál, hogy egészen a végéig érdekelni fog, kitartó, és alapvetően keresed a kihívást.
Jelentkezz hozzánk!
Küldd el fényképes önéletrajzodat nekünk ide: [------]
Az üzenet tárgyába ne felejtsd el beleírni: Mentor lennék Szekszárdon!
Várj, ez még nem minden!
Ugye azt mondtuk, hogy egy jó csapatnak a része leszel. Ehhez a sok jó fej kolléga mellett hozzátartoznak olyan dolgok is, mint:
Céges rendezvények, melyeken mindenki ingyen vehet részt: igen, évente többször!
Tréningek, képzések, fejlődési lehetőség
Dolgozhatsz olyan projekteken amik érdekelnek, sőt, akár saját kezdeményezéseid is lehetnek!
Részt vehetsz HR-es konferenciákon, rendezvényeken

Elhelyezkedés
Szekszárd

Mentor kollégánkat keressük Szekszárdra

 
Elhelyezkedés
Szekszárd

Mentor kollégánkat keressük Szekszárdra